Bloggnorge.com // Strikkebloggen
Start blogg

Strikkebloggen

-Mine strikkeprosjekter for store og små –

Hvordan kjøpe et mønster på ravelry

Det du trenger for å kjøpe ett mønster er en Ravelry konto – og et betalingskort. Under har jeg prøvd å beskrive hvordan det enkelt kan gjøres

Ravelry

Trykk på linken www.ravelry.com

Skriv inn e-post adressen din for å få tilsendt en registrerings link. Følg instruksjonene på linken så er det bare å logge seg inn.

Mønster

Det er laget linker under hvert mønster, for lettere å finne frem.

Logg først inn på Ravelry– trykk så på linken under ønsket mønster. Klikk deretter på mønsteret og “buy it now” fyll inn i kolonnene med informasjon fra betalingskortet. Umiddelbart etter godkjent betaling kan du laste ned mønsterer fra samme sted – Mønsteret kommer også på mailen du oppgav på betalingen- eller du kan finnen den inne på Ravelry siden din under “purchases” altså tre forskjellige steder :-)

 

PayPal

Å lage en PayPal-konto er både enkelt, gratis, og gjøres fra www.paypal.com.

Klikk på «Opprett konto» midt på siden for å registrere deg. Velg “PayPal for privatpersoner“. Når du har valgt, må du fylle inn  navn, adresse og annen kontaktinformasjon. Etter dette er det bare å bekrefte e-posten sin, så skal alt være i orden.

 

 

 

Strikkerita @

 


 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.